quote
Digitale techniek

10 favoriete quotes

Verzamel jij ook quotes? Ik probeerde ze altijd te onthouden, maar dan onthield ik er maar 3 tegelijk en na een paar jaar vergat ik ze ook weer. Totdat ik ze ging opschrijven. En in de digitale wereld gaat dat wel zo snel en makkelijk.

Waarom dit artikel?

Omdat veel mensen te weinig bewust zijn, of een beetje inspiratie wel kunnen gebruiken.

Eigen Quotes-app voor de Mac

Vorig jaar wilde ik zelf een Quotes App maken voor mijn mac. Was een beetje aan het klooien met leren scripten, maar nog niet voor de mac.  Toen vond ik een handleiding van Ray Wenderlich waarin dit helemaal uitgelegd werd. Die heb ik toen zelf nagemaakt eigenlijk. En er werkte natuurlijk weer iets niet. Alles gecontroleerd, updates, aanpassingen van scripttaal gevolgd. En toen werkte die perfect. Nog wat aanpassingen gemaakt, zodat ik hem mooier vond. Lettertypes grootte van de box en de pijltjes. Echt leuk!

Wil jij die app van mij ook op jouw Mac? Mail me via het contactformulier, dan stuur ik hem op!

De 10 Favoriete Quotes:

  1. Verbeelding is belangrijker dan kennis. – Albert Einstein (1879-1955)
  2. Aan mijn lach kan je niet zien, hoe zwaar mijn hart het van binnen heeft.
  3. Zij die opgeven zullen nooit weten hoe dicht ze bij hun doel waren.
  4. Als je wilt dat je dromen werkelijkheid worden, wordt dan wakker.
  5. Fouten maken is menselijk, maar fouten herhalen is een keuze. – Sef-quotes
  6. Soms moet je eerst een stap achteruit om vooruit te komen.
  7. Verandering gaat vanzelf, vooruitgang niet. – Felicia de Wilt
  8. Verbeelding is belangrijker dan kennis. – Albert Einstein (1879-1955)
  9. Elk probleem kan opgelost worden. Als er geen oplossing mogelijk is, is het geen probleem maar een feit.
  10. Een domme vraag is een vraag die niet gesteld is. – Herbertjan van Dinther

Gezien?

En was het je al opgevallen dat de quotes rechtsboven op mijn blog vlak onder het hoofdmenu op de pagina staat? De onderwerpen zijn heel verschillend: humor, filosofisch, politiek soms zelfs, opbouwend, educatief en stimulerend. Althans dat hoop ik dan.

Wil je dit Bericht delen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *