• Felicia

  het universum van Felicia

    Vanaf de aarde kijken we naar het universum. Zo kijk ik vanuit mijzelf naar de wereld om mij heen. Waar bestaat mijn universum uit? De onderwerpen waar ik op mijn blog over schrijf zijn vooral de dingen die mij inspireren, of waar ik blij van wordt. Mijn humor is persoonlijk, zo hou ik de luchtigheid erin.

 • energie centra

  Deze 7 chakra’s zijn energieknooppunten die in je lichaam werkzaam zijn. Er zijn nog meer chakra’s die zich buiten je lichaam bevinden. Deze chakra’s staan in verbinding met energetische velden om je heen. Het etherische veld bevind zich tot vlak boven de huid maar 1 cm ongeveer. Dit was lastig om precies te tekenen. alle velden samen zitten ongeveer tot 1 armslengte om je heen, maar dit kan ook veel groter of kleiner gevoeld worden.

 • klankschaal en klopper

  De balans van de klankschaal

  Dit artikel wilde ik vooral schrijven om mensen bewust te maken van hoe je beter wel of niet met je klankschaal en klopper om kunt gaan. Energie Weet dat de klankschaal staat voor de vrouwelijke ontvangende energie. Als een baarmoeder waaruit nieuw leven kan ontstaan. De klopper is de mannelijke energie, gevend, vruchtbaarheid schenkend. Bewaren Wanneer je de klopper in de klankschaal laat liggen, dan loopt alle energie weg. Wanneer je de klopper naast de klankschaal bewaart, dan kan de energie zijn wat deze is. En wanneer je de klankschaal laat klinken, dan zullen de 2 energie├źn in elkaar versmelten. Dus wil je meer geluk in je leven? Laat de…