de realiteit

Voor iedereen die denkt dat spirituele mensen ‘de realiteit’ niet kennen, kijk deze even. Na 15minuten weet je genoeg om te oordelen. Gebruik je dan ook je hart?

Melissa Ciummei is een financiële investeerder uit Ierland.

Dit geeft een helder en genuanceerd beeld van wat er in de wereld nu speelt. En tegelijkertijd is ook dit slechts een deel van de waarheid of de realiteit zoals de mensheid die tot nu toe gecreëerd heeft. En het mooie is dat wij ook degene zijn die het kunnen veranderen. Door naar binnen te gaan. Niet naar buiten te vechten, maar ín jou verantwoordelijkheid te nemen voor je gedachten, je woorden en je handelen en daarmee bewust veranderen van je overtuigingen. En daarna samenwerken om dat in de buitenwereld te veranderen, zodat alles steeds meer authentiek wordt en niet meer gecontroleerd wordt door je bange ego-zelf, maar door je wijze hart.

En waarom ik dit post? Omdat in alle discussies, door de persoonlijke meningen, de neutraliteit vaak verloren gaat.

We horen elkaar niet meer.

Wij hebben gelijk, want dat is ‘veilig’.

Als iemand iets zegt wat niet in jouw straatje past, dan is dat een ‘aanval’ op jouw mening, dus een persoonlijke aanval. En het Ego komt dan in opstand en gaat de ander op ‘persoonlijke’ titel juist aanvallen. Genoeg voorbeelden de laatste tijd overal.

Het recept wat ons naar een nieuwe tijd kan helpen:

  • Kijk met neutrale ogen en oren.
  • Dus neem niets persoonlijk.
  • Blijf nieuwsgierig naar wat een ander denkt.
  • En vraag door op basis waarop die ander dat denkt.
  • Kom erachter waar de bron van de informatie vandaan komt.

En dat kan ook zijn dat iemand zegt dat ze het in hun hart voelen, en dat is dan een gevoelsmatige overtuiging, voor die persoon is dat waar, maar dat betekent niet, dat een ander niet een ander gevoel in zijn hart zou kunnen hebben.

Dus ook voor spirituele mensen geldt, blijf neutraal en observeer jezelf. Neem niet aan dat jij nu wel weet wat de beste mening is, omdat je verder kan voelen en zien dan een ander.

Niemand heeft DE waarheid in pacht.

Mijn inzicht vanuit mijn Arcturische zielsaspect:

De waarheid is als een kristal dat met 24 vlakken geslepen is. Al die vlakken hebben een ander perspectief op hetzelfde onderwerp. Dus het naar elkaar luisteren kan helpen om die andere vlakken te leren kennen. Ook is dit het heilige vrouwelijke deel van energie, die met al die aspecten rekening houdt bij het maken van een beslissing, vanuit Wijsheid en vanuit het hart.

En je mening bijstellen na een open discussie, dat is nou juist waar de originele wetenschap op gebaseerd is. Als het vast blijft zitten, dan is er geen evolutie/ groei meer. En is de reden waarom we leven niet juist de groei van de ziel?

Veel liefs,

Felicia.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *