☕️ Nieuws

Healing Circle

Het doel van de healing circle

Je talenten actief inzetten en om ervaring op te doen met nieuwe gaves die geactiveerd zijn zoals helder zien of horen, als etherisch chirurg werken, channelen etc.

mandala blauw

De vorm

Een online groep die wekelijks bij elkaar komt. En of we dan samenkomen op Skype, per Zoom, fb messenger of fysiek dat overleggen we eerst.

Inhoudelijk

Een cirkel waarbij we in het veld om elkaar heen staan en waarbij 1 iemand zijn of haar helende gaves deelt en 1 iemand ontvangt. Dit laten we spontaan ontstaan. Ik organiseer, begeleid en initieer de heilige ruimte om dit te doen.

We geven elkaar eerlijke feedback.

Ook kunnen een weekthema kiezen voor extra healing van 3 dimensionele onderwerpen waar we extra liefdevolle aandacht aan willen schenken.

Voor wie?

Alleen voor lichtwerkers en healers*.

Als je klaar bent voor die eerlijkheid en behoefte hebt aan een healing circle geef je dan op via mijn website. En we leren elkaar eerst kennen voordat we de healing circle starten. Nieuwe leden worden eerst gescreend om de integriteit van de groep te waarborgen.

*Wil je een persoonlijke healingsessie ontvangen dan kun je contact met mij opnemen voor een intuïtieve klanksessie of kaartlezing. Ook geef ik spirituele zanglessen. En ik kan je in contact brengen met de andere leden van de groep.

Zijn er kosten?

Je investeert de tijd en aandacht en je krijgt healing ervoor terug en eerlijke feedback op jouw healingtalenten. Op basis van energetische uitwisseling; geven en ontvangen.

Waar geef ik me op?

Klik hier om mij een e-mail te sturen en vertel a.u.b. hoe en wanneer ik je het beste kan bereiken.

Veel liefs,

Felicia.

image_pdfimage_print
Delen is lief!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!