kaarten sets

Kaartlezing

algemeenkwaliteitsoorten kaartenvoorbeeldkaarten vragenlezingafspraakopname.

Inzichtkaarten en rune stenen

worden al eeuwen gebruikt om informatie uit het onderbewuste naar het bewuste te halen. Ook worden de kaarten en runen gebruikt om mogelijke toekomstige tijdlijnen te onderzoeken. Er hangt een negatief imago om het woord tarot heen. En dat heeft vaak te maken met de symboliek in de kaarten en soms ook de onzuiverheid van de kaartlezer. Integriteit van werken met energie is belangrijk. Dus ook hier geldt, vertrouw vooral op je eigen intuïtie en niet die van een ander!

Mijn kwaliteit bij het lezen van kaarten is het zuiver afstemmen van mijn Hoger Zelf met jouw Hoger Zelf. Zie ook de pagina over mij. Hierdoor kan er bij ons allebei een herkenning van de juiste woorden en vibraties komen, waardoor de lezing een diepgaande werking kan hebben. Dit heeft het meest bruikbare effect voor jou op je huidige pad.

Ik ben een intuïtief Channel
die inzichtkaarten als een hulpmiddel gebruikt.

Welke verschillende soorten kaarten kun je gebruiken?

  1. Orakelkaarten zijn kaarten zoals engelen, edelstenen, lichtwerker of moeder aarde kaarten. Je krijgt 1 specifieke boodschap, soms met een gedicht of een aanroeping erbij.
  2. Een Kaartlegging is met tarotkaarten, deze staan voor een specifieke energie. Er zijn een heleboel verschillende soorten leggingen. Een verhaal wordt het dan, van meerdere intuïtieve elementen. Voor de duidelijkheid ik ben geen traditionele tarotkaarten lezer!
  3. Met de Rune stenen is het ook een specifieke energie en hier kun je ook meerdere stenen van leggen in verhaalvorm. Mijn ervaring hiermee is dat 1 steen in antwoord op een vraag al voldoende is om veel helderheid te verkrijgen.

Alle inzichtkaarten, orakelkaarten en runen die ik nu gebruik:

Hier enkele voorbeelden, zodat je kunt voelen welke je het meeste aanspreken.

Runen

Het stellen van de vragen

Vragen met een ja/nee als antwoord kunnen niet beantwoord worden. Wél zijn vragen mogelijk zoals wat de consequenties van een bepaalde keuze die je wilt maken zijn. Dus bedenk goed waar je meer helderheid over wenst van te voren. Of waar je blokkade in je leven of lichaam zich bevind. En ook welke kaartlegging voor jou het beste kan werken, dit kan uiteraard allemaal in overleg, zodat de vraag zo helder als mogelijk gesteld kan worden.


 

De lezing zelf

De soorten legsystemen: blokkadespel, astrologische kring, Keltisch kruis, relatiespel,beslissingenspel.

Verder ook nog een berekening mogelijk op basis van je geboortedatum en het huidige jaar; van je Persoonlijkheidskaart, Wezenskaart, Groeikaart.

De kaartlezing vind plaats via een een videoverbinding; met Skype (of andere).

Let op! Het is géén standaard tarot kaarten lezing!


De kosten en wat je ontvangt

Voor een half uur 44 euro

Hierbij is er persoonlijke aandacht voor jouw energie en waar jij staat op je pad, waarbij de kaarten slechts een tool zijn om meer inzicht en helderheid te verkrijgen. Met behulp van de opname kun je ook later weer een stuk dieper begrijpen wat de tijdloze boodschappen voor jou waren.

Klik hier en geef aan wanneer je tijd hebt en welke soort kaartlezing je wilt.

Opname: Video of Audio + Foto van de kaartlegging. Je ontvangt de link ernaar per e-mail.


Liefs,

Felicia.

image_pdfimage_print
Delen is lief!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!