Leeslijst

Op deze pagina staan de titel met samenvatting van mijn berichten.


 • De energie van Augustus 2022

 • song ‘What is love?’

  original song by Felicia feliciadewilt@dec2021

  Lees meer

 • song ‘Light your soul up’

  Original Song by Felicia may2021.

  Lees meer

 • song ‘Just a step closer to love’

  Weer een song die ik in ‘one take’ opnam. Stap 1, inspiratie. meestal een emotie of vaag opborrelend gevoel….En dan pak ik mijn gitaar en zet de opname knop aan. Ongepolijst, geen make-up of laagje glans. Rauw, dit is het, in dit moment. En dan stromen de akkoorden, melodie en woorden zo uit me. Het voelt alsof ik het niet ben en tegelijk zitten er vaak woorden of zinnen in waar ik over aan het nadenken ben geweest. En andere momenten zijn het een soort verhaaltjes die ik verzin, fantasie dus. Ik leef me in in een karakter of een situatie en voel alle rollen en mogelijke interacties de emoties de woorden hard, zacht, alles en dan is er 1 hoofdstroom van emotie en daar ‘surf’ ik dan op…vanzelf bijna. Dus fictie of waarheid dat doet er niet toe. Geniet ervan, raak ook geïnspireerd of voel gewoon. Dans of zing mee. Alles is okay! original song by Felicia zang, gitaar, cachon, tamboerijn – Felicia Based on 2 chords a groove and….a tarotcard for the theme. Deze song is gebaseerd op een willekeurige tarotkaart ter inspiratie, die ik vlak ervoor trok. En dan begin ik… Liefs, Felicia.

  Lees meer

 • song about inner Earth

  Op 22 juni 2022 werd ik geïnspireerd om mijn lichttaal ook te zingen door geweldige mensen van de Soulogy show: Delia en Robert met Todd. Na die show nam ik mijzelf op met zingende lichttaal en wat piano akkoorden. En daarna zong ik spontaan op een andere track nog een melodie in het engels eroverheen en vervolgens nog wat percussie eronder. En ik zag een beeld van de nieuwe aarde als een film die in en uitzoomt. De video beelden die ik voor de video gebruikte is (nog) niet van de nieuwe aarde, die bestaan nog niet. Maar het deed me denken aan ‘inner earth’ of een dicht begroeit jungle landschap. Ik hoop dat je deze lightcodes en activatie waardeert. Liefs, Felicia.

  Lees meer

 • stilte

  Waarom zijn we er zo bang voor? En wat leeft er in de stilte? Mag dat er zijn van jou? Omarm je de stilte in jezelf? en die in anderen? Wat heeft creativiteit met de stilte te maken?

  Lees meer

 • De energie van Juli 2022

  De energie van de maand Juli en waar je op kunt focussen of waar de grootste veranderingen zullen plaatsvinden. Spirituele en astrologische informatie, soms met lichttaal of een channeling. Dit zijn enkele voorbeelden van mensen waar ik mee resoneer. Voel zelf of zoek zelf op internet naar mensen met wie jij resoneert voor de informatie die jij zoekt. Zodra er nieuwe filmpjes zijn, zal ik ze toevoegen. Hou de pagina in de gaten dus.

  Lees meer

 • De energie van Juni 2022

  De energie van de maand Juni en waar je op kunt focussen of waar de grootste veranderingen zullen plaatsvinden. Spirituele en astrologische informatie. Dit zijn enkele voorbeelden van mensen waar ik mee resoneer. Voel zelf of zoek zelf op internet naar mensen met wie jij resoneert voor de informatie die jij zoekt.

  Lees meer

 • Quotes

  Deze citaten wil ik niet vertalen om de kernkwaliteit te bewaren. Ze resoneren met mij en hopelijk inspireren ze jou. All could be valuable because we make it so, as our Joy opens a pathway. – Felicia de Wilt

  Lees meer

 • jaarafsluiting

  Aan het einde van een jaar maken we vaak een overzicht van de afgelopen gebeurtenissen en veranderingen in ons leven en maken we ons op voor een nieuw jaar. Je ziet dan overzichten van beelden uit het nieuws van het voorbije jaar. Of je denkt terug aan je eigen leven van het afgelopen jaar; je verhuizing, nieuwe relatie of vrienden, je herstel na ziekte, de geboorte van je kind, het sterven van een geliefde of je begon aan je nieuwe droombaan. Je maakt een balans zogezegd. Ook kun je er met een blik naar kijken of meer voelen die meer energetisch is. Hoe het voelde door het jaar heen. In je lichaam, welke gedachtes herhaalden zich telkens, welke angsten, verlangens en of deze zich manifesteerden of niet. Welke intenties had je aan het begin van dit jaar en wat is daarvan naar je toe gekomen of juist niet? Heb je een dagboek of agenda waar je dat jaarlijks in bijhoud? Misschien een leuke nieuwe traditie om dat jaarlijks te doen en dan de voorspelling te kijken en die te noteren erbij, om aan het einde van het jaar te checken hoe het werkelijk gegaan is. Zo ook de volgende oefening vanuit de rationele feiten, maar ook dat dieper voelende veld. Oefening: Pak pen en papier. Ga er rustig voor zitten en adem bewust even door. Ontspan. Neem dan een paar minuten om de volgende vragen hardop te stellen en schrijf zonder nadenken of oordelen op wat er in je opkomt:

  Lees meer

 • hemel of hel

  Een goede uitleg van hoe wij zelf onze eigen hel of hemel op aarde creëren. De dualiteit. En hoe we zelf kunnen kiezen. Vanuit onze Westerse manier van denken heb ik de titel vanuit die bewoordingen gekozen. Hemel en hel, of het Lijden of het Paradijs. Alles komt neer op bewustzijn. En in deze tijden is alles vergoot, versnelt en versterkt, zodat wij weer kunnen gaan stijgen in ons bewustzijn en uit die strijd kunnen stappen naar neutraliteit en zelfliefde. Houden van die delen in jezelf die je haat, veracht, niet wilt zien, omdat het pijn doet. Om je overtuigingen onder ogen te komen en iets anders te gaan kiezen.

  Lees meer

 • Wakker in de nacht?

  Herken jij dit? Dat je vaak wakker wordt op een bepaalde tijd? De laatste tijd, sinds 12-12 vooral, hoor ik meer mensen erover. Het kan meerdere oorzaken hebben; Je lichaam geeft je een signaal dat er een onbalans is in de energie van je organen. Of je hormonen zijn uit balans. Ook kun je door externe invloeden lichtelijk uit balans raken, zoals negatieve stress, of teveel zorgen maken, of er is een zonnevlam geweest die veel licht op de aarde scheen en dat maakt van alles los in ons wat weg mag, wat ons niet langer dient voor ons hoogste goed. Ook hierbij geldt weer, wat zegt je intuïtie over waarom jij wakker bent? Luister eens naar je lichaam, doet een bepaalde plek zeer of extra gevoelig, adem eens rustig door en voel. Gaat je hoofd te hard aan het werk door overdenken/ piekeren bijvoorbeeld. Of is het je spirituele veld dat opgeschoond wordt, dan kun je allerlei beelden voor je 3de oog zien van vorige levens bijvoorbeeld die je ervaart als nachtmerries. Dit zijn vaak onbewuste angsten die erom vragen getransmuteerd te worden door jou. Aarzel niet om hierbij hulp te vragen als je er zelf niet mee uit de voeten komt. Wat naar de oppervlakte komt is van jou en voor jou. Het helpt je op je pad. Ons oordeel als mens dat het negatief of donker is helpt jou niet. Het zet de energie vast. Kijk er neutraal naar, zonder oordeel. Dat is “shadow work” doen….de schaduw van jezelf onder ogen komen en niet oordelen maar in je lichaam voelen. Heb je het nog meer vastgezet of niet kunnen of willen voelen in je lichaam, dan wordt het groter en sterker….dus jij hebt het zelf in de hand. “Deal with it!” en er is alleen het Nu. Je kan het aan! Je organen: Je kunt kijken naar de chinese organenklok of kijk het onderstaande filmpje eens.

  Lees meer

 • December 2021 energie

  Voor wie een diepgaand inzicht in de huidige energie van de maand December wil. Van harte aanbevolen! liefs, Felicia

  Lees meer

 • Ruimteweer

  Wat is ruimteweer? Het is een meting van allerlei invloeden van andere planeten in ons zonnestelsel. Een soort pure astronomie en astrologie, met zonnevlammen (CME’s) en de kp-index. Een goeie uitleg in het engels: https://swe.ssa.esa.int/what-is-space-weather Dit is een video van de zonnewinden een paar dagen terug en de voorspelling een paar dagen vooruit. Aarde is het groene stipje rechts van de zon (midden):

  Lees meer

 • Kosmische kijk op de eindtijd

  Dit is een filmpje van Lichtkind. Diep en overstijgend inzicht. Kijk het en oordeel dan pas. Voel. Meer niet. En waarom ik dit post?

  Lees meer

 • Vulkanen

  Op vele plekken op aarde zijn vulkanen actief, of langzaam sluimerend. Wat heeft dit met spiritualiteit te maken? Moeder Aarde is al in de 5de dimensie sinds 2012. Nu wij als mensheid daar ook naar op weg zijn, is er een uitwisseling tussen moeder aarde en de mensheid. Wij zijn onderdeel van de natuur. Zuurstof, voedsel, schuilplaats alles wat wij nodig hebben om te kunnen leven geeft zij ons, en wij geven CO2 terug, zodat de planten en bomen kunnen groeien. Een wederzijdse afhankelijkheid. Dit is even simpel uitgelegd. En die vulkanen dan?

  Lees meer

 • Dagenergie overzicht

  Ruimteweer: (paar dagen terug-NU- paar dagen verder) Kp-index: (paar dagen terug – NU) Deze meet de Magnetosfeer en de Stralingsband om de Aarde heen. Zonnevlammen hebben invloed op apparatuur/ communicatie op aarde wanneer hoog: Vulkanen en aardbevingen: (24h – NU) Schumann resonantie: (2 dagen terug – NU) Tzolkin: (Vandaag) Natuur ritme: (vandaag) het Weer: (vandaag – paar dagen vooruit)

  Lees meer

 • de Schumann Resonantie

  De Schumann Resonantie is de trilling van onze planeet Moeder Aarde. Elektro-magnetische golven. Het wordt beïnvloedt door o.a. bliksem en ruimteweer. Zoals je in de grafiek kunt zien is het een verticale as in Hz tegen de horizontale as van de afgelopen uren/tijd gemeten. Dit meetstation zweeft boven de aarde in een ruimtestation, boven de Russische stad Tomsk. De oude resonantie lag rond de 8,43KHz (de horizontale groene lijn en daarboven de ‘boventonen’ ervan). En de laatste paar jaren, sinds 2012 vooral, zijn er gigantische uitslagen te zien. Dit vanwege onweer, maar ook vanwege CME of zonnevlammen van de zon die deeltjes die geladen zijn langs en naar de aarde komen.

  Lees meer

 • Astrologie van December 2021

  Dit artikel is een vertaling/samenvatting van de engelstalige versie van de nieuwsbrief van Astrobutterfly; 4 december nieuwe maan en eclips van de zon in boogschutter: nieuw begin. Ook een zuid node eclips; oude patronen loslaten. 11 december Venus conjunct pluto op 25 graden in steenbok. Venus is retrograde tot maart 2022 en ondertussen staat venus wel 3x met pluto in een conjunctie. Intense energie, normaliter slechts 3 dagen, nu 3 maanden! Gevoel, subjectieve ervaringen, inclusief onze waarden, waar we van houden en waar we niet van houden, tot wie of wat we ons aangetrokken voelen. En de donkere venus waarheden komen naar buiten.Oncomfortabele en onverwerkte gevoelens komen naar de oppervlakte om opgelost te worden. Pluto vraagt om realiteitszin over wat we willen, vaak op een harde manier. Vaak is het de kern van ons karakter dat we het daarom niet eens zien of ons bewust van zijn. En we denken dat we al veel schaduwwerk gedaan hadden en weten wie we zijn. Let dus op al je gevoelens en downloads die je krijgt, dat is belangrijk om naar te kijken de komende 3 maanden. 13 december

  Lees meer

 • Leeslijst

  Op deze pagina staan de titel met samenvatting van mijn berichten.

  Lees meer

 • Dagelijkse Tzolkin

  De Dagenergie: https://tzolkinkalender.nl/tzolkinkalender/vandaag Zelf je zegel bepalen:

  Lees meer

 • 12 tips bij een Donkere Nacht van de ziel

  Wat is een donkere nacht van de ziel? Het wordt in vele religies omschreven en ook door mensen die spiritueel zijn zonder religie. Op wikipedia staat het als volgt. Voor nu is het volgende artikel de beste mijns inziens, omdat die er ook vanuit een 3d bril een goede kijk op geeft. Eckhart Tolle: https://eckharttolle.com/eckhart-on-the-dark-night-of-the-soul/ Zelf schreef ik dit artikel om mijn woorden eraan te kunnen geven. Wat kan je helpen en ondersteunen tijdens een donkere nacht van de ziel?

  Lees meer

 • Wat is een donkere nacht van de ziel?

  Vanuit mijn ervaring is het nog lastig om hier handen en voeten aan te geven, omdat het nog vrij vers is. Er vallen mij wel korte zinnen in. En feitelijkheden die de kern raken. Maar de diepste betekenis ervan kan alleen volledig begrepen worden als je er zelf doorheen bent gegaan. Het pad van je ziel wandelen gaat gepaard met uitdagingen, of initiaties zo je wilt. Alles wat niet wezenlijk bij je hoort zal wegvallen. “plof” en dan weer opstaan en verder gaan. Telkens weer. En iedere keer stijg je ook in je vibratie, openheid, eerlijkheid en dieper kunnen voelen. Een eenzame weg voor velen. Weet je gesteund in het feit, dat je niet alleen bent en er mensen zijn die je voor gingen. In essentie, wat is het dan? Egodood uitgedrukt in lichaam/geest door: depressie, burn-out, uitputting, instorten, geheugenverlies, emotionele instabiliteit etc. Een identiteitscrisis

  Lees meer

 • Memory met inzichtkaarten

  Uit je hoofd leren van de kaarten Ik heb een kaartenset gekozen en gebruik de app Anki een soort flashcards app. Daar heb ik de kaarten in gezet, door ze te scannen, en dan met korte omschrijvingen per kaart. Zo kun je oefenen of je de betekenis per kaart uit je hoofd weet.

  Lees meer

 • Frequenties

  Je kunt leren om je eigen frequentie te voelen, of die van je huisdier, een boom, of een edelsteen. En je kan ook leren om bewust een bepaalde frequentie te versterken. Een frequentie is in de natuurkunde het aantal trillingen van een golf per seconde, en die golf kan licht, geluid of iets anders zijn. We bestaan dus uit frequentie. Je hebt een kernfrequentie, die uniek is voor jou. Denk maar aan een kristallen glas, dat door er een hoge toon naast te zingen kapot knapt, dat was dan de toonhoogte van de kernfrequentie van dat glas. Zo zijn er frequenties die je kunnen helpen om je beter te concentreren, of om minder bang te zijn, of je vrolijkheid juist te versterken.

  Lees meer

 • Kristallen grid

  Al vele jaren verzamel ik edelstenen. Ruwe brokken, geslepen kleintjes, bijzondere stenen etc. En ik kies ze door ze te voelen met mijn linker handchakra. Ook kun je in boeken/internet op basis van een lichamelijke klacht opzoeken welke steen dit kan ondersteunen of helpen oplossen etc. En je kan ook een bepaalde steen heel mooi vinden of je aangetrokken voelen ertoe. Edelstenen versterken een bepaalde energie/ frequentie en ze kunnen ons ondersteunen daarmee. Ook zijn het informatie dragers. Vergelijk het maar met een usbstick; Info erop zetten, info eraf halen, formatteren, etc. De informatie kan tekst zijn, plaatjes, foto’s, audio, video, van alles. En zo kun je een steen ook programmeren middels diverse technieken. Verder kun je sommige stenen ook gebruiken als laser en daarmee als healing tool gebruiken, daarover later meer.

  Lees meer

 • Religie of Spiritualiteit

  Wat zijn de verschillen of overeenkomsten tussen Religie en Spiritualiteit? Dit plaatje zegt het zo helder.

  Lees meer

 • Ademen

  onbewust – natuurlijk – trainen in 2 stappen – gezondheid – spiritualiteit – oefentips Adem is van nature onbewust Ademen gaat vanzelf of automatisch, aangestuurd door de Vagale Zenuw. Ook is de adem een reflex van je lichaam. Als je onder water kunt zwemmen herken je hoe het voelt als je weer boven water komt. De natuurlijke ademhaling ziet eruit als een sinusgolf (zie natuurkunde in wikipedia bijvoorbeeld) De natuurlijke ademhaling die je als baby doet, verandert als je ouder wordt. Je gaat onwillekeurig anders ademen. Door te zingen, een muziekinstrument te bespelen of yoga, meditatie, ademwerk of anderszins met de adem iets te gaan doen kom je erachter dat je dit onbewust niet zo natuurlijk meer doet. Ook tijdens activiteiten als sporten adem je anders dan in ontspannen toestand. Ook kun je het ademen overnemen van je ouders die als voorbeeld dienen. Heeft een ouder astma bijvoorbeeld kun jij als kind ook hoog en korter gaan ademen. Pas als je bewust iets gaan doen met je adem kom je daar dan achter. Net als de toonhoogte van je stem en hoe je je beweegt neem je die onbewust over van de voorbeelden in je jonge jeugd. Trainen van de adem We kunnen door te oefenen en bewust te zijn van hoe we ademen daar actief controle op uitoefenen om zo meer grip te krijgen op onze adem, maar ook op onze energie. Onze vibratie zeg maar. Hier geef ik een simpel stappenplan hoe je dat kunt leren. Stap 1: Bewust ademen leer je door te voelen hoe snel en hoe diep je ademt. bijvoorbeeld snel en oppervlakkig:

  Lees meer

 • Meditatie achtergondmuziek

  Vandaag begonnen om de achtergrondmuziek op te nemen voor onder een meditatie.

  Lees meer

 • Palo santo branden

  Hier mijn video over hoe ik palo santo (heilig hout) brand en hiermee mijn aura en mijn huis reinig.

  Lees meer

 • of Dieren een ziel hebben?

 • Audio ter ontspanning

  5minuten Een fijne meditatie in C majeur om bij te ontspannen en wat dieper te ademen.

  Lees meer

 • De Zon

  Ik wil je uitnodigen om vandaag deze Meditatie mee te doen. Het duurt een kwartiertje of langer, zo je wilt. Je kunt stoppen waar je wil, dat is prima.

  Lees meer

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano