moe
Nieuws

Wakker in de nacht?

Herken jij dit? Dat je vaak wakker wordt op een bepaalde tijd?

De laatste tijd, sinds 12-12 vooral, hoor ik meer mensen erover. Het kan meerdere oorzaken hebben; Je lichaam geeft je een signaal dat er een onbalans is in de energie van je organen. Of je hormonen zijn uit balans. Ook kun je door externe invloeden lichtelijk uit balans raken, zoals negatieve stress, of teveel zorgen maken, of er is een zonnevlam geweest die veel licht op de aarde scheen en dat maakt van alles los in ons wat weg mag, wat ons niet langer dient voor ons hoogste goed.

Ook hierbij geldt weer, wat zegt je intuïtie over waarom jij wakker bent? Luister eens naar je lichaam, doet een bepaalde plek zeer of extra gevoelig, adem eens rustig door en voel. Gaat je hoofd te hard aan het werk door overdenken/ piekeren bijvoorbeeld. Of is het je spirituele veld dat opgeschoond wordt, dan kun je allerlei beelden voor je 3de oog zien van vorige levens bijvoorbeeld die je ervaart als nachtmerries. Dit zijn vaak onbewuste angsten die erom vragen getransmuteerd te worden door jou. Aarzel niet om hierbij hulp te vragen als je er zelf niet mee uit de voeten komt.

Wat naar de oppervlakte komt is van jou en voor jou. Het helpt je op je pad. Ons oordeel als mens dat het negatief of donker is helpt jou niet. Het zet de energie vast. Kijk er neutraal naar, zonder oordeel. Dat is “shadow work” doen….de schaduw van jezelf onder ogen komen en niet oordelen maar in je lichaam voelen.

Heb je het nog meer vastgezet of niet kunnen of willen voelen in je lichaam, dan wordt het groter en sterker….dus jij hebt het zelf in de hand. “Deal with it!” en er is alleen het Nu. Je kan het aan!

Je organen: Je kunt kijken naar de chinese organenklok of kijk het onderstaande filmpje eens.

image_pdfOpen the pdfimage_printPrint the pdf
Delen is lief!
Reacties uitgeschakeld voor Wakker in de nacht?
error: Content is protected !!