meditatie txt
Blog artikelen,  Gratis,  Meditatie

Alle meditaties en oefeningen in een meditatielijst

Meditaties

Op Youtube kun je alle gratis oefeningen en meditaties vinden in een handige meditatielijst. In het Nederlands en Engels en ook Energiewerk oefeningen. Hieronder vind je ze om toe te voegen aan jouw playlists in Youtube!

Om meer multidimensionaal bewustzijn te ontwikkelen.

Zo kun je snel vinden welke je nodig hebt. In een volgorde, zodat je kunt beginnen bij eenvoudige oefeningen uit de meditatielijst, die jou nu het meeste ondersteunen.

Onderaan de meditatielijsten staan de langere meditaties en de ‘deep sensory feeling’ oefeningen. Dit is voor gevorderden.

De energiewerk oefeningen zijn om je vertrouwt te maken met je eigen energie. En energie leren ‘voelen’ op een bewustere manier. Zo kun je zelf erna gaan experimenteren met energie. Geef jezelf die liefde en aandacht!

Net als bij Reiki, kun je daarna de energie van je planten en huisdieren beter gaan voelen. Je kan ze bewuster liefde gaan geven, beter voor ze zorgen, omdat je eerder leert aanvoelen wat ze nodig hebben. Ze is er ene diepere relatie mogelijk en die kun je eren, door daar bewust van te zijn. Praat tegen je planten en dieren, dat kan telepathisch of nog ouderwets met woorden. Ook zij moeten weer wennen aan het feit dat jij met ze kan communiceren op een ander level. Wees geduldig!

Hoezo eren? Omdat alles dat leeft heilig is! Van de bron van al dat is. Jij ook. Begin dus om jezelf te eren!

Doe je voordeel met deze meditaties!

Klik op de Playlist rechts boven.

Het is er om jou te ondersteunen op jouw spirituele pad van de 3d naar de 5d!

De Engelstalige meditaties:

De Nederlandstalige meditaties:

Engelstalig energiewerk:

En als je eerst nog wat meer wilt lezen of wat mediteren is, wat mindfulness is kun je in het menu bovenaan klikken of onderaan op de tag van meditatie klikken bijvoorbeeld.

Liefs,

Felicia.

Delen is lief!
error: Content is protected !!