hygiene
Gratis,  Nieuws

Spirituele hygiëne

Als je een mens bent heb je ook een spirit.


Je kunt dat zien als je auraveld.

Zie ook Kirlian fotografie. Dit veld kun je ook leren lezen intuïtief bij jezelf of een ander. Het is constant in beweging. Je kunt kleuren zien, gaten, donkere gedeeltes of juist hele lichte gedeeltes. In het algemeen kun je wel zeggen dat sommige kleuren een betekenis hebben bijvoorbeeld over je EQ, IQ of SQ, resp. emotioneel, mentaal of spiritueel.


Hiervoor kun je naar voorbeelden kijken van hoe anderen die verschillende velden hebben beschreven of getekend hebben, of stem je er zelf eens op af wat jij voelt nu.

Net als een radiostation op een ouderwetse radio, kun jij zelf bepalen waar jij je aandacht op focust, dus jij kiest het frequentiegebied waar jij open voor wilt staan.


Wat bedoel ik dan met spirituele hygiëne?

Dat is dat je dit bewust gaat voelen en ook je eigen huis of omgeving gaat voelen en daar dan bewust handelingen of visualisaties op afstemt om de energie te balanceren, harmoniseren of op te schonen.

Net zoals je regelmatig je huis schoonmaakt is het ook belangrijk je energievelden schoon te maken. Bij een normale schoonmaak zijn er dagelijkse klusjes zoals de afwas/vaatwasser, en ook wekelijkse klussen zoals de vloer dweilen of de badkamer tegeltjes eens goed schrobben.

Wat zijn dan de dagelijkse klusjes?

3x per dag voelen en vullen met licht en laten wegvloeien wat jou niet langer dient in je energieveld.
Dit kan door in stilte te zitten en dit te visualiseren en op af te stemmen dus. Als je dit een maand lang dagelijks gedaan hebt wordt het ook sneller en makkelijker. In het begin kost het moeite om stil te worden en je leren afstemmen dan is het handig om daarvoor een korte meditatie te gebruiken die je daarin begeleid.


Ook het reinigen van je huis is spirituele hygiëne.

Net als dat je flink hebt opgeruimd in huis, dan voel je dat je mentale veld en emotionele veld vaak ook opgeschoond is op een onbewust nivo of al wat bewuster, afhankelijk van hoe je bewustzijn al ontwikkeld is.
Dus je huis extra reinigen is ook simpelweg opruimen, schoonmaken oppervlakken, ook in alle hoekjes en frisse geurende energie erin brengen.

De elementen; water, aarde vuur en lucht helpen allemaal.

Dus je kunt ook kaarsen branden, palo santo of wierook branden. Ook deed ik zelf inspiratie op door mij te verdiepen in feng shui die gebruik maakt van die verschillende elementen en de stroming van energie in je huis. Lekker geurende etherische olie in een aromalamp of gewoon wat potpourri op een schaaltje. Doe vooral wat jou aanspreekt.

Enkele voorbeelden

Ook is het schoonmaken en opladen van je edelstenen een goed idee.
Je planten die dat willen een flinke regenbui geven onder de douche of met een sprayflacon met water of oude blaadjes weghalen en in de gft doen.
Stofzuigen in alle hoekjes en kiertjes.
Een kast opnieuw uit en inruimen en alles leuker neerzetten. Kijk eens bij de Kon Marie methode voor inspiratie.
Je kleding sorteren van wat je niet meer draagt en naar een kledingcontainer wegbrengen of verkopen/weggeven.
Alles wat voor jou fijn voelt. Blijf dus voelen en luister naar je intuïtie.

En als je dit niet doet, wat gebeurd er dan?

Dan verzamel je oude energie die jou niet langer dient en die gaat je blokkeren bij nieuwe dingen willen doen of bij het veranderen van je leven of relaties. Simpel. Net als dat je niet zou douchen maandenlang, niet zo prettig toch?


En wat als ik aan het opschonen ben en ik zie op mijn derde oog opeens een Being of aan een lichaamsdeel vastgeklemd donkere energie. Wat moet ik dan doen?

Dit kan nogal veel angst opwekken, weet dat je altijd veilig bent en dat jij degene bent die toestemming geeft of niet daarvoor. Dus als je iets niet wilt zeg het hardop! Niet vanuit die angst of dat je zielig bent, maar vanuit je kracht. Het is jouw energieveld! Dit is dus in het astrale veld, de 4de dimensie. Het kan ook helpen om meer te leren daarover.

Ook kun je een heilige of een engel aanroepen om je te assisteren daarbij. Dit is afhankelijk van met wie jij een connectie voelt; Maria of Jezus christus of Buddha, Baba Ji, Krishna, aartsengel Michael, Metatron, Quan Yin etc. Of geef aan dat het alleen voor jouw hoogste goed mag zijn.

Beings?

Het verschil leren onderscheiden is wel handig. Weet dat als je in je kracht staat dat er niks kan gebeuren. Maar als je dit toelaat en geen nee zegt of grenzen neerzet dat er dan een spel gespeeld wordt met jouw energie. Hier kun je fysieke en of mentale klachten door ontwikkelen, of die je al had versterken. Bij dit soort klachten, ga eerst naar je arts en laat dit onderzoeken, of je de behandeling wenst kun jij ook zelf kiezen vervolgens en bij wie! En ook als aanvulling hierop dit oplossen middels schaduwwerk is wel een aanrader. Ga hiervoor naar een healer als je niet weet hoe je dit kunt doen.

implantaat?

Als je jezelf kunt ‘scannen’ en je merkt iets op dat eruitziet als een printplaatje of een metalen voorwerp kan dit een implantaat zijn, dit kan zowel positief of negatief werken voor je. Dus direct verwijderen is niet altijd verstandig. Vraag hiervoor hulp van een healer om dit op de juiste wijze te ontdekken en te ontmantelen indien het nodig is, of onschadelijk te maken. Er zijn ook mensen die ermee naar een arts gingen en die dit op röntgenfoto’s hebben als bewijs. Je bent dus niet gek als je dit voelt.

Iedereen heeft intuïtie, leer het zelf voelen vooral. Een cursus intuïtie versterken is een aanrader. Ook de chakra’s en daarmee aan de slag gaan ter voorbereiding van schaduwwerk kan handig zijn, ook om je energie te versterken en bekrachtigen.

Liefs,

Felicia.

image_pdfOpen the pdfimage_printPrint the pdf
Delen is lief!
error: Content is protected !!