kaarten sets
Blog artikelen

Hoe ik inzichtkaarten leerde lezen

Hoe het begon

Mijn eerste kaartenset kocht in in een winkeltje in Schiedam in 2000, het was de ‘introductie tot de Crowley tarot’. Tot die tijd had ik edelstenen gespaard en gevoeld, was naar spirituele festivals geweest en wist al wie een van mijn Gidsen was. Het oppikken van informatie uit iemands energieveld lukte wel, maar dit was nog doorspekt met mijn ego-gedachten en het leek mij beter om dit niet hardop uit te spreken. Het werd tijd om mij beter te leren afstemmen en zuiverder deze energie ook van de inzichtkaarten te leren lezen. Dit ging allemaal niet zo heel bewust maar ik voelde wel of iets goed voor mij was of niet. En ik was nog zeer sceptisch over alles wat met spiritualiteit te maken had nog. Best eng ook.

Intuïtie of iets anders?

Toen ik een paar keer geoefend had en de astrologische kring voor mijzelf legde, viel ik van de ene in de andere verbazing. Ik kreeg letterlijk te zien wat er in mijn onderbewuste leefde, mijn blinde vlekken werden zichtbaar. En ik vond het confronterend en geweldig tegelijk, dit wilde ik juist altijd, zodat ik kon groeien!

Kan het ook voor een ander?

Kort erna vertelde ik dit enthousiast aan een vriendin en zij vroeg of ik dat ook voor haar kon, ik had geen idee of dat kon en mocht. Dus met veel aarzelen deed ik het zonder een verwachting te hebben. En weer voelde ik bij het trekken van de kaarten een duidelijke elektrische schok bijna, wanneer het de juiste kaart was. Ik zorgde dat de vraag ook helder gesteld werd en ik was zeer serieus erover, dat ik alleen in haar Hoogste goed antwoorden wilde. En deze vriendin was geschokt om te merken hoe kloppend het was.

Later deed ik dit vaker en werd het ook makkelijker om af te stemmen op het Hoger Zelf van mijzelf en de ander. Tijdens het voorlezen van de teksten die bij de kaarten horen voelde ik ook welke woorden het meest van toepassing waren op de vraag. En dit besprak ik dan ook. Het kostte toen wel extra veel tijd om dit te bespreken, dat is inmiddels een stuk sneller al duidelijk. Intuïtie kun je trainen, net als een spier, hoe vaker je het bewust gebruikt en ervoor openstaat hoe makkelijker.

Waar kan het inzicht bij geven?

En zo gaf ik aan vrienden en kennissen relatieadvies, hielp bij studiekeuze, of verhuis overwegingen en ook kwam er advies door over persoonlijke groei vragen. En daarbij altijd ook wijzend op hun eigen intuïtie en hoe ze die zelf bewuster konden inzetten. Ik maak mij graag misbaar, dan kan ik nog meer mensen op weg naar zichzelf helpen.

Liefs,

Felicia

Delen is lief!
error: Content is protected !!