Kristallen grid

gesproken pagina

Al vele jaren verzamel ik edelstenen. Ruwe brokken, geslepen kleintjes, bijzondere stenen etc. En ik kies ze door ze te voelen met mijn linker handchakra. Ook kun je in boeken/internet op basis van een lichamelijke klacht opzoeken welke steen dit kan ondersteunen of helpen oplossen etc. En je kan ook een bepaalde steen heel mooi vinden of je aangetrokken voelen ertoe.

Edelstenen versterken een bepaalde energie/ frequentie en ze kunnen ons ondersteunen daarmee. Ook zijn het informatie dragers. Vergelijk het maar met een usbstick; Info erop zetten, info eraf halen, formatteren, etc. De informatie kan tekst zijn, plaatjes, foto’s, audio, video, van alles. En zo kun je een steen ook programmeren middels diverse technieken.

Verder kun je sommige stenen ook gebruiken als laser en daarmee als healing tool gebruiken, daarover later meer.

Ik leg ze al jaren in mijn huis op een plek neer om daar hun energie op die plek te versterken en balans te brengen. Of groene calciet in mijn broekzak of naast mijn piano voor tijdens het zingen. Een rode jaspis onder mijn bed, een shungite pyramide bij mijn laptop en een shungite of fantoomkwarts aan een ketting om mijn nek etc.

Ook kun je edelsteenwater maken met sommige steensoorten.

Je kan er nog meer mee doen; een edelstenen Grid mee leggen!

In dit voorbeeld gebruik ik een geprinte afbeelding als basis en legde daarop bergkristal en toermalijn en lemurisch kristal in het middelpunt. En onderaan een brok toermalijn en boven nog een staaf Seleniet. En beschermd en versterkt door mijn 2 draken.

En dan mediteer ik erbij: het Grid koppel ik in gedachten aan een gebied in mijn leven om te versterken en geef het een intentie mee.

Je kunt ook de ‘Seed of life’ of the ‘Flower of life’ afbeelding gebruiken als basis.

Verder bestaan er ook houten platen met een basis grid. Of geschilderde varianten. Welke gebruik jij het liefste?

Deel je hart hier