channeling
Blog artikelen

Channeling Adamus

Het begon

bij een oproep om zelf ook Adamus te channellen aan het einde van een fijn en geweldig informatief interview met Geoffrey Hoppe en Bastianela Gloria. Voor belangrijke vragen in je leven.

de vraag

Ik vroeg Adamus betreffende mijn situatie en hoe ik mijn droom kan waarmaken. En of het voor het hoogste goed van de mensheid is en ook voor mijn hoogste goed in de keuzes die ik wil maken. Ik vermoed een dag later dat het Merlijn was en niet Adamus. Het zal vanzelf duidelijker worden, als ik vaker channel op deze manier.

de voorbereiding

Eerst een hartexpansie en daarna een test welke heldere gave het makkelijkste werkte in onze communicatie. Helder horen dus, met ook een beeld halverwege gecombineerd. Ook ‘ontspan’, precies wat mijn eigen hoger zelf al vaker gezegd had. En dit kwam eruit. Ik typte het meteen, als automatisch schrift.

de channeling zelf

take the train to toedeloe
let it fly all through
as you know the world to be
will no longer be the you too

allow it all to be as is
don’t follow hers or his
in the evening all you’ll see is fireflies around a lantern
see the light and follow that


attract and expand
the feeling of now/ know
and let it show
sing and dance the light of you
for knowing is the true you

love you

licht gecodeert

Zo. Nou, weer iets om te delen met jullie. Ook omdat het tijdens het lezen voelde dat het gecodeerd is met Licht. Dus ook als je het niet begrijpt in woorden, dan heb je er toch iets aan, voor wie eraan toe is. Zo niet, doet het niks en is het ook prima.

Liefs,

Felicia.

Delen is lief!
error: Content is protected !!