• My songs

  Als ik liedjes maak, dan pak ik een gitaar, voel wat er is en dan komen de akkoorden, de groove en vervolgens de tekst vanzelf. Vaak weet ik niet eens wat ik gezongen heb, alleen het gevoel ervan. Ik neem het vaak met mijn mobieltje op. Dus onbewerkt.

  Ook zijn er dan woorden die ik bewust nooit zou uitspreken, maar die in mijn onbewuste leven. Je zou het een vorm van Channellen kunnen noemen. Vroeger was dit een zeldzaam iets. En durfde ik die liedjes nooit te laten luisteren aan iemand. Ook omdat ik veel te kritisch was.

  Er is iets in mijn geknapt en sinds die tijd stroomt het vrijelijk, ik kan niet anders meer dan zeggen wat mijn hart mij ingeeft. De hele dag, tegen iedereen. Dit is wie ik nu ben. En Achteraf gezien denk ik, dat ik nog niet half was wie ik werkelijk ben. Het is even wennen, maar ik ga hier toch steeds vaker delen wat ik doe en voel. Het is tijd om in mijn Lichtkracht te gaan staan.

  Light you Soul up (2021):


  Crazy over You Blues

  Lang geleden een bluesje in Limburg…

  Crazy over you Blues (feliciadewilt@2005)

  My True Love

  My true love (feliciadewilt@2008)

  I don’t know what happened

  I don’t know what happened (feliciadewilt@april2009)

  I kiss the Morning

  I kiss the morning (feliciadewilt@2007)

  Ending of the dark Times(2021)

  In de huidige tijd ligt dit onderwerp gevoelig, dus ik zet hem op ‘verborgen’ en deel de link hier;

  https://youtu.be/OgCDqPGXQtM


 • Een online spirituele groep

  Het 5d Café op facebook.

  Als je ook mee wilt komen praten. Tips en ervaringen uitwisselen?

  Het 5d cafe; podcasts, video’s, spiritualiteit, van 3d naar de 5de dimensie, intuïtief healerschap, sound healing, energy updates, tarot kaarten, edelstenen etc.

 • Moederliefde

  De meest liefdevolle boodschap die ik vandaag de dag de wereld in kan sturen.

  Ik draag dit op aan mijn overleden moeder.

  Het is in het Engels. Maar dit wil ik NU delen, juist vandaag op Moederdag!

  en deze Verpleegster met de passie zoals mijn moeder dat ook had!

  En in het Nederlands een helder beeld waar het naartoe gaat…

  https://www.blckbx.tv/videos/geen-vaccin-keine-schule-zegt-dr-klaus-reinhardt-in-duitslandde-meest-verwijderde-docu-van-het-moment-corona-op-zoek-naar-de-waarheid-8d8dw

  Met Liefde voor de kinderen van de Wereld!

  Felicia

 • Donaties

  Mocht je overwegen om een donatie te doen. Dan betekent dit dat de server ‘dedicated‘ kan worden, dus alleen nog voor gebruikers van deze website. Daarmee zijn alle vertragingen van de baan en kan ik nog meer inhoud plaatsen en ook andere mogelijkheden toe gaan voegen, zoals een podcast, live-video’s etc. 🙂

 • Error 500 te zien?

  Deze website is jaren geleden begonnen als statische site voor mijn zangles praktijk. Ik had hier een goeie hosting voor weinig geld. Maar nu is het ‘shared hosting‘ geworden, dus andere websites staan op dezelfde server en als het daar druk is, vertraagt het laden van mijn website.