visie
Visie

Visie 23 maart 2022 tweede

Zon en galactische tekens.

Ik staarde naar de zon en deed erna mijn ogen dicht toen zag ik dit in mijn derde oog.

Het paars/ indigo stond voor meer denkkracht en zuiverende transformerende kracht. Nu naderhand blijkt dat ik een Indigo ben. Transmuteerders van energie. Er vielen veel kwartjes van het eerste deel van mijn leven….slechts 50 jaar empathisch energie van anderen aantrekkend en transmuterend en soms lukte dat niet, want ik wist het niet bewust. Ik wilde veel alleen zijn en muziek maken. Ik begrijp mezelf steeds beter in het nu.

In het midden een planeet met 2 ringen kruislings. Heb naderhand opgezocht welke planeet. Had het vermoeden van Antares, omdat ik daar recentelijk ervaringen mee had in Dreamstate.

Het groene eromheen begrijp ik niet. Weet nu ook niet meer wat ik daarbij voelde er staat vaag iets rechts naast de tekening toen genoteerd meteen.

En nu ik dit opnieuw bekijk weet ik ook niet goed wat het geheel betekend. Het enige wat ik opmerkte is dat ik niet kan tekenen maar de aansporing kreeg dat toch te doen haha. En ik het wel wonderlijk vind welke symbolen en kleuren van energie er dan zijn. Een test in vertrouwen in het Universum om dit te delen.

Liefs,

Felicia.

image_pdfOpen the pdfimage_printPrint the pdf
Delen is lief!
Reacties uitgeschakeld voor Visie 23 maart 2022 tweede
error: Content is protected !!