vulkanen
Blog artikelen

Vulkanen

Op vele plekken op aarde zijn vulkanen actief, of langzaam sluimerend.

Wat heeft dit met spiritualiteit te maken?

Moeder Aarde is al in de 5de dimensie sinds 2012. Nu wij als mensheid daar ook naar op weg zijn, is er een uitwisseling tussen moeder aarde en de mensheid.

Wij zijn onderdeel van de natuur. Zuurstof, voedsel, schuilplaats alles wat wij nodig hebben om te kunnen leven geeft zij ons, en wij geven CO2 terug, zodat de planten en bomen kunnen groeien. Een wederzijdse afhankelijkheid. Dit is even simpel uitgelegd.

En die vulkanen dan?

Dat is zoals wij ook onze frustraties uitten bijvoorbeeld, ons vuur uitten. En dat opschonen van alle oude energie is precies wat zowel wij als moeder aarde nu doen.

Dus vulkanen, vloedgolven etc. zijn onderdeel van hoe moeder aarde zichzelf zuivert. Dit heeft niks met opwarming te maken trouwens, we zitten in een kleine ijstijd zelfs, maar door manipulatie van het weer door mensen zijn er veranderingen die juist niet gunstig zijn. Moeder aarde zal dat ook moeten oplossen en wees gerust dat kan zij makkelijk aan.

Dus die vulkanen volgen is een soort meting om te zien waar moeder aarde en de mensheid nu staan en ook voel ik hoe liefdevol ze dat doet, met zo min mogelijk slachtoffers, vooral materiële schade. Alleen dat wat niet langer bij haar hoort. Zoals ook wij onze maskers afwerpen en steeds meer ons authentieke zelf worden.

Een overzicht van de afgelopen 24 uur:Ik beperk mij hieronder tot de vulkanen die van invloed kunnen zijn op Nederland.


Voor een nieuwsoverzicht van alle vulkanische activiteit:

https://www.volcanodiscovery.com/volcano/news.html

https://www.volcanodiscovery.com/largest-recent/earthquakes.html

En als je de relatie met de zonnevlammen en Schumann resonantie in een overzicht wil zien: klik hier.

Delen is lief!
error: Content is protected !!