crystalleine energie
Blog artikelen,  Visie

Een nieuwe werkelijkheid

Een lucide droom half wakker en half in slaap.

Vannacht bij het in slaap vallen zie ik helder meteen al een droom.

Het beeld is wateriger, lichter dan anders en vloeibaar aan de zijkant van mijn beeld nog zwarte bewegende blobs en nog half de kamer en mijn 3d lichaam voelbaar en zichtbaar.

Alles gaat traag, alsof de vloeistof waarin alles beweegt dik stroperig is en tegelijk toch licht in substantie is. Een soort zout water.

De kleuren in het midden zijn meer pastelachtig. En ik zie wezens en die hebben veel wit, wat blauwe omlijning, ook een beetje rose en gouden, als een soort aura-velden die ook meebewegen met die vloeistof. Alles is in beweging.

Het doet mij denken aan de hoger dimensionele wezens van meer crystalleine oorsprong die de grote upgrades kwamen doen in de afgelopen jaren op belangrijke astrologische portaalmomenten. Die zagen er ook zo uit. Maar die waren toen niet zo vloeibaar, meer vast maar wel dat licht met die kleuren door hun hele lichtlichaam. Prachtig net als nu.

Die donkere blobs aan de zijkant zijn om mijn lichaam heen in mijn energieveld en ze willen naar het midden van het beeld en dat lukt niet ze lossen bijna op in dat nieuwe licht en dan vloeien ze weer meer naar de zijkant. Ik voel het in mijn energieveld ook gebeuren.

Het beeld in het midden herken ik als een verwerkingsdroom, iets van die dag.

Kort doe ik mij ogen open en in mijn derde oog zie ik hetzelfde beeld. Dat was even vreemd en nieuw ook weer. En ik had gewoon even geen zin in die zwarte blobs en om die entiteiten weer te alchemiseren, was al moe. Dus ik begin mijn avondritueel te doen. Dankbaar voor deze dag, de poezen, de plantjes, mijn fijne bed, het voedsel, het water etc. En ik zie de blobs niet meer. Nog wat andere energetische oefeningen en mijn heilige ruimte voor de nacht neergezet. En dan weer mijn ogen dicht.

En ik ben terug in diezelfde droom. Geen zwarte blobs meer en de droom is verwerkt en klaar en floep de volgende droom in. Ook daar weer dat licht en in die pastelkleuren. Nou, dan kan ik de 3d nu wel loslaten. En ik val in slaap.

Nu in de ochtend bij mijn dagboek/droomdagboek bijhouden besef ik mij; ik had al een tijd geen lucide dromen meer gehad. En dit is een heel ander level en ook dat het van de 3d naar 5d en hoger nu een soort doorloopt. De nieuwe kleuren dat de lagere energie er niet in kan vertoeven. En dat er dus een nieuwe tijd is aangebroken. Het Aquarius tijdperk is letterlijk nu hier.

Wow.

Dit is mijn persoonlijke ervaring, weet niet of dit te maken heeft met mijn eigen lichtwerk en ascentie proces, of dit voor iedereen zo nu is. Ben benieuwd! Laat graag een reactie achter als jij hier ook een verandering in gemerkt hebt.

Liefs,

Felicia.

Delen is lief!
error: Content is protected !!