song
Nieuws,  Songs

Song about the new Earth

Op 22 juni 2022 werd ik geïnspireerd om mijn lichttaal ook te zingen door geweldige mensen van de Soulogy show: Delia en Robert met Todd. Na die show nam ik mijzelf op met zingende lichttaal en wat piano akkoorden. En daarna zong ik spontaan op een andere track nog een melodie in het engels eroverheen en vervolgens nog wat percussie eronder. En ik zag een beeld van de nieuwe aarde als een film die in en uitzoomt. De video beelden die ik voor de video gebruikte is (nog) niet van de nieuwe aarde, die bestaan nog niet. Maar het deed me denken aan ‘inner earth’ of een dicht begroeit jungle landschap.

Ik hoop dat je deze lightcodes en activatie waardeert.

Liefs,

Felicia.

down in the valley
the river’s flowing gently
the sun is shining bright
birds are flying
telling stories from long ago
prophecising what New earth IS
it already is Here
if you feel it
through your heart
come on flow along now
come on
rinse yourself off
dust your selfs off
and stand up, rise up
you already Are who your meant to be
you are the Atman, your I am presence
just step into it bravely
allow it to BE
to flow through
to feel it all
to be it all
all the world’s a stage
let’s Create the most beautiful play ever made
with love ever flowing
Love as the One

image_pdfOpen the pdfimage_printPrint the pdf
Delen is lief!
error: Content is protected !!