song
Blog artikelen,  Songs

Song Suck it

Nog een originele song met een fucky groove.

Suck it

De vertaling en betekenis van suck voor wie het wil weten.

Als baby zuig je aan de borst van je moeder, als je groot bent voel je diezelfde zuigende energie of andersom geef jij zuigende energie. Als er balans is, is het prima. Hier in deze song voelt het als een zuigen van iets van buiten af wat ervaren wordt als niet prettig. Wat wil ik voeden? Niet dat dus, niet mijn voorkeur.

Woorden en betekenis in andere perspectief

“He, vervelend”, kun je ook zeggen. Dat is mijn gecultiveerde menselijke kant.

Mijn hoger zelf is rauw en puur kennelijk, geen noodzaak om voorzichtig te zijn met woorden om mensen niet wakker te schudden in hun oordeel over scheldwoorden.

Of is het mijn lagere zelf? Mijn echte Zelf is allebei waarschijnlijk. Geen oordeel. Blijft lastig soms. Het is wat het is. Ik hou van allebei die kanten, want het is 1 energie. De balans. De hogere Wijsheid is daar te vinden.

wat is Kunst dan?

Kunst ís. Oordeel maar, interpreteer maar. Wat jij ziet en voelt is nooit wat de kunstenaar ervaart of uit. Het spreekt je aan of niet. Simpel. Spirit doet niet moeilijk. Alleen onze menselijke kant “denkt” te moeten oordelen en braaf te zijn en niet tegen haartjes in te wrijven.

Ik laat het los.

Liefs,

Felicia.

Delen is lief!
error: Content is protected !!