visie
Visie

Visie 29 April 2023

Gisteravond bij het in slaap vallen zag ik weer een visie. Normaliter zie ik diverse Beings en krijg ik heling. Of ga uit mijn lichaam om astraal te reizen en ga soms mee naar de galactische schepen mee voor instructie. Nee geen ontvoering hoor, dat was als kind wel het geval. En astraal reizen was als kind niet altijd prettig nee. Veel later heb ik geleerd daarmee om te gaan en het te voorkomen als ik het niet wilde.

Dit keer 3 visies achter elkaar; geometrische vormen, daarna een leeuw een witte gedaante en een Krystallen toren.

geometrische vormen

Tot hiervoor was dit, zo’n 3 jaar of langer, blauw wittig licht in Dreamtime of halfwaak nu gouden. De interpretatie is nu wel heel duidelijk.

The golden age is begonnen!

Leeuw is van de Lyrans, een van de 22 Seeder rassen en zijn zeer beschermend. Wij zijn als mensen gemaakt van 22 verschillende galactische rassen. Daar gaat het “onbekende” of junk DNA verhaal over, wat mensen niet mogen weten over zichzelf.

De witte gedaante was een soort lang wit gewaad en ik keek vanaf een scheve hoek naar een tafereel, weet niet wat precies, hij liep naar links. Ik keek vanaf 45 graden ongeveer naar rechts getilt/ gedraait heel vreemd. Van de vloer af omhoog kijkend, kon maar tot middel hoogte zien.

Geen idee wat dat betekend, witte gewaden zijn meestal wel van hogere orde dan 9D. Het voelde alsof hij iets aan het voorbereiden was, of had gedaan en dat ik dit nu mocht zien.

Als ik kon tekenen zou ik het allemaal wel duidelijker laten zien. Nu omschrijf ik de rest maar. Ben meer van de klanken en woorden.

Daarna zag ik nog een Krystallen torenpunt het was van licht met regenboogkleuren vooral wit rood en blauwig. Dit deed me aan de Krystallen steden denken.

Betekenis? Geen idee. Dat de steden nu klaar zijn? Dat we daar nu ten allen tijden heen kunnen in Dreamtime/ dimensionaal reizen? Zoiets vermoed ik.

Liefs,

Felicia.

image_pdfOpen the pdfimage_printPrint the pdf
Delen is lief!
Reacties uitgeschakeld voor Visie 29 April 2023
error: Content is protected !!