visie
Visie

Visie 26 Mei 2023

Vandaag voelde ik me duizelig. Ik sta in de zon te wachten tot het theewater kookt. Ik doe een meditatie. Ik shake en krijg een download.

In 3 beelden achter elkaar. Als 1 boodschap.

visie 23 mei 2023
  1. Eerst gouden zaadjes heel klein die in een dikke vloeistof bewegen naar links, met een zachte stroming mee. “bija” hoorde ik en zag ik als woord.
  2. Die zaadjes worden groter en beginnen omhoog te bewegen. Het nieuwe beeld komt achter het eerste, naar me toe bewegend. En ik zie de perfecte geometrische vormen die ze zijn….kan het niet tekenen want het is niet 3 dimensionaal, maar vierdimensionaal. Achter hun diepte zit nog meer diepte ofzo, moeilijk uit te leggen. Een soort ruitjes maar dan nog meer.
  3. En dan achter dat beeld komt een gouden bal naar voren naar me toe ook weer die vormen maar nu op het oppervlak van een gouden bal en het lijkt zeg maar op een soort golfbal maar dan vol energie, het leeft. Die vormpjes zitten over de hele bal trouwens, in de tekening alleen een stukje als voorbeeld leek mij genoeg.

En de betekenis?

Het voelt als iets essentieels, zoals de zaadjes en de bevruchting van nieuw leven, maar dan een nieuw Tijdperk.

De zaadjes om de eicel heen?

Perfecte geometrie, de balans van het Universum in alles van groot tot klein, micro en macro tegelijk.

De vloeistof als het water van het leven, leven brengend/ondersteunend?

Ik doe altijd mijn best om niet teveel te interpreteren, maar dit zijn de intuïtieve associaties erbij. Het basis gevoel tijdens de download was vol levendigheid, bubbelend van energie.

Liefs,

Felicia.

Delen is lief!
error: Content is protected !!