tonen
Blog artikelen,  Visie

Gechannelde Tonen

“And now something completely different”

De afgelopen jaren heb ik mijn Visies met jullie hier gedeeld. Ook ontving ik tonen, ‘gechannelde tonen’. Soms in de ochtend nog in halfwaak. Soms lukraak op de dag opeens. Dan weer zachtjes en soms zelfs knetterhard.

Tot vandaag wist ik niet wat ik daarmee kon of wat het betekende. Taadaa nu wel!

Eerste opname

Ik nam een audio op met de gechannelde tonen. Mijn hoger zelf liet mij 2 tijden zien die ermee te maken hebben. 11:23 en 11:24. Geen idee wat dat betekend, maar ik nam het in de audio-opname eerst maar even op. Misschien kunnen we hier de betekenis van die tijden vinden?

De originele tonen inclusief ‘codes’ van tijden die doorkwamen.

Inspiratie is als een gas op een hete radiator!

De uitwerking van de tonen

En toen opeens click. Oh….dat is het. En ik opende een muziekprogramma en voerde die toonhoogtes in. Ik voelde dat er ook een ritmisch patroon in zat.

Daarna kwam de ingeving dat ik het vanaf ongeveer toen had gehoord, eerst zachtjes, toen harder. en soms de nieuwe met de 3 tonen dan weer de 2 tonen. En nu zie ik en voel ik opeens dat dát de Harmonische Universums zijn!

Harmonische Universums?

HU1 is eerste dimensie t/m 3de dimensie. En de 4de dimensies t/m de 6de dimensie vormen HU2. een andere ‘density’, lichter in ‘particle’ dichtheid zeg maar. Zie hiervoor mijn artikel over de dimensies. In de bladmuziek dacht ik dat het ‘dimensie per toon‘ was eerst. Ik heb dat voor de volledigheid nog even erbij laten staan.

Het grappige is dat ik al bijna de nieuwe tonen kon horen en voelde wanneer die ongeveer gaan komen. Dus een soort voorspelling heb ik ook erin zitten.

Ik vermoed dat wie naar deze tonen luistert een “upgrade” krijgt en de ziel kan dit herkennen als een andere dimensie. Ook betekend dit dan waarschijnlijk dat we toen collectief naar de 4de dimensie zijn gestapt en af en toe nog terugvallen in de 3d en weer 4d. En dat we nu dus in 5d soms al zitten collectief.

Individueel zijn de lichtwerkers hier al jaren mee bezig en verder in. We kennen dit heen en weer tussen de dimensies heel goed. Ook het tijdlijn ‘jumpen’. Hierover zal ik vast nog een keer een blogartikel schrijven.

Voor nu; eerst de audio files en de bladmuziek. Met de nieuwe audiofile.


Luister alleen als je denkt hier klaar voor te zijn op jouw pad.

De mp3 van de tonen/ muziek.

Wie de midi file wil, of de originele Musescore file neem gerust contact met mij op.

Liefs,

Felicia.

Delen is lief!
error: Content is protected !!