visie
Visie

Visie vandaag 11 oktober 2022

Af en toe zie ik een energetisch beeld of geometrische patronen of planeten en deze deelde ik nooit met iemand. Sinds een tijdje deel ik ze met mensen die ook op het spirituele pad zijn op een apart social platform. Maar vandaag kreeg ik de aansporing om dit ook op mijn blog te gaan delen. Voor wie hier iets aan heeft.

De woorden kwamen in het engels erbij, dus dat laat ik even zo. Weet niet of dit ook terug vertaald wordt dan. Gebruik anders even zelf google translate.


Vision today
Right golden white light coming down like rain….christ consciousness energy?

And from the left to right comes the ascension 5d (Sirius?) energy.

They will meet….soon.

Don’t know what it means exactly. This is what I see and reckognise.

Liefs,

Felicia.

Delen is lief!
error: Content is protected !!