channeling
Channeling,  Nieuws

Channelling Odin

Ik was met mijn Hoger Zelf aan het spreken over een inzicht dat ik vandaag kreeg, via automatisch schrift typend. En ik vroeg of er nog een boodschap was van Odin of Adamus voor mij of het collectief, en ook gaf ik aan dat ik graag iemand wil die rijmt, dat voelt gewoon fijn. Channellen is nog steeds behoorlijk nieuw en ik experimenteer nog met hoe en wat ik doe.

En ik was al aan het typen, maar startte ook nog de audio opname en bedacht me; ik doe allebei en dan kijk ik naderhand wel wat ik ermee doe. Grappig. Sorry voor mijn harde typen dus als je de audio beluisterd.

Met wie heb ik het genoegen?
met Odin.
welke boodschap heb je voor me?

de tijd is nu
je weet wat te doen
het gaat je lukken
het gaat niet om de poen
je hart loopt over
en je stroomt nu mee
klop op de deur van de plee/ w.c.
en doe je ding
swingeling


Hahahahaha, dank je wel.
Dat was een persoonlijke boodschap.


Nog iets voor het collectief?

de eindeloze stroom van het eeuwige wachten
tot die tijd dat we weer als één zijn
je denkt dat het niet gebeuren kan
en toch is het nu hier
de wereld is de oude niet meer
en je gaat nu met een ‘swing in de pan’ door
door naar de gouden tijd van prachtige energie
een wereld die nu nog niet zichtbaar is maar wel voelbaar
het is nu hier
tap in
voel
deel je gevoel met elkaar
open
je hart


Dank je wel Odin.


Ik moest erg lachen om de persoonlijke boodschap. Ik zal even de context erbij vertellen. Ik kreeg de ingeving dat ik een “energetische schoonmaker” ben. En ook had ik als kind de bijnaam “Vieze Lieze”. Heb tijdens mijn studie 7 jaar als schoonmaakster in een ziekenhuis gewerkt op de verpleegafdelingen en op de o.k. in de vakanties, overal zeg maar. En geleerd met welke materialen je moet werken en ook de extra protocollen, de mrsa kamers waar je ingepakt als een ruimte-mannetje naar binnen moest en dan met ander spul de vloer moest dweilen, zwartig en ik vond het heerlijk aardend ruiken, weet de naam niet meer.

Enfin. Ik hield thuis helemaal niet van poetsen en had altijd de afwas op het aanrecht staan, stofzuigen pas als ik vond dat het nodig was. Als mijn ouders op bezoek kwamen begon mijn moeder altijd eerst te poetsen en op te ruimen. Ik vond dat niet nodig en vond het fijner om gewoon te praten en in het Nu elkaar aandacht te geven en bij te praten, maar haar wil was wet. Okay dan maar. Ja, het is ook fijner als het wel gebeurd is ja. Maat dat hoeft niet nu. En ik studeerde veel en werkte, geen dag vrij toen, dus ik had ook vaak geen tijd om te poetsen, vertelde ik mezelf. Je bent wat je gelooft hè?

En energetisch was ik altijd aangetrokken tot drugsverslaafden, muzikanten, alcoholisten, gokverslaafden, kortom de onderkant van de samenleving zoals dat vaak gezegd wordt. En ik zag wie ze werkelijk zijn en dat ze attachments hadden. Wist alleen hoe dat kwam of dat die weg konden. Wat blijkt…ik ging altijd naar mijn stamkroeg met dit soort jongens en soms ook meiden. Niet dat iedereen daar verslaafd was ofzo hoor. Maar die plek was een oude jenever stokerij en tja, daar waren ook spirits die ik zag en waar ik mee kon communiceren. Maar ook zag ik dat ze mensen overnamen. Deze zelfde woorden en gedrag in verschillende mensen. En ik nam attachments soms over van ze en dan thuis langzaam clearen. Ik ben een ‘natuurlijke transmuter’ zei mijn hoger zelf net. Oftewel. Ik doe al jaren Lichtwerk zonder het bewust te weten. Ook heb ik daardoor veel ervaring met diverse verslavingen in mensen. En voel daardoor haarfijn aan waar ze last van hebben en in welk chakra zie ik nu ook.

Oftwel, ik ben al die “energetische schoonmaker” en transmuter, dus nu middels channellen en mijn energieveld neerzetten bewust kan ik anderen helpen. En voor hun transmuten, of ze leren dat zelf te doen, of samen op te lossen.

En toen hij dus sprak over klopt de deur van de plee. Ik begrijp meteen zo van, alle vieze “shit” van iedereen helpen schoonmaken. Want de mens zelf is een perfect goddelijk wezen, het zijn attachment die ons verslaafd maken en houden, niks persoonlijks dus.

Vieze dingen opruimen, net als de toiletten in het ziekenhuis. Mensen die ziek zijn hebben ook geen normale geur zeg maar. En ik zat daar niet mee, deed gewoon mijn werk. Ook wastte ik de waskommen van de mensen. Ook geen pretje. Nooit over geklaagd of over verteld eigenlijk, valt me nu op. Ik zong erbij. En de mensen konden dat horen, dan kreeg ik wel soms een complimentje ook van de verpleging. En ik dacht alleen maar: ik weet de tekst weer niet uit mijn hoofd, lekkere professionele zangeres. Maar ik voelde naderhand wel dat de energie van de afdeling stukken hoger vibreerde. Tja. ook Lichtwerk dus. Niet om nu vanuit ego over op te scheppen ofzo. Maar dit was het inzicht dat mijn hoger zelf me gaf, omdat ik twijfel of ik wel healingwerk moet doen of gewoon muziek weer maken. Ik doe het dus al, ook als ik het niet professioneel doe.

En ik kreeg de nudge om dit persoonlijke ook met jullie te delen. Omdat ik mij onzeker voel of ik op mijn goeie pad zit met de diensten die ik aanbied. En heb al dagen scherpe koppijn. Niet om te klagen, dit zijn ascension symptoms en deze kwam van upgrades van de afgelopen dagen. Maar de embodiment van de hogere energie is in de fysieke wereld best een uitdaging zeg maar. En ik zie dan soms niet meer hoe ik dit allemaal voor elkaar moet krijgen.

En dan krijg ik dit soort bevestigingen of antwoorden op mijn vragen aan mijn hoger Zelf. Mooi wel ergens.

Tijdens mijn koffie na het eten heb ik dit allemaal gedaan en bewerkt en getypt. En nu heb ik 2 dingen vandaag opeens weer gepost. Veel tijd kost het me niet. Dus het is wel behoorlijk efficiënt zo, als ik naar mijn hogere leiding luister. Deze eigenwijs ziet ook daar de les van hihi. En ik geef me over. Net als met mijn moeder die ging poetsen; okay, doe maar wat je niet laten kan dan. En even mis ik haar weer en denk, ik had ergens gelijk, het ging om die momenten die je deelt in het leven, niet om de afwas. En toch was het precies goed zoals het was. Wat een prachtmens was ze.

Liefs,

Felicia.

p.s. ik herlees de tekst om nog wat typefouten te verwijderen en ik bedenk me dat ik nog niet zo open heb gesproken over mijzelf tot nu toe. Mijn hart is open dus, precies wat Odin voor het Collectief zei.

image_pdfOpen the pdfimage_printPrint the pdf
Delen is lief!
error: Content is protected !!