agenda txt
Gratis

Astrologische agenda

sterren en planetenvoorbeelddownloadandere manier

Astrologie en overzicht

Astrologie fascineert me, omdat de subtiele energie die ‘in de lucht’ hangt zo voelbaar is. Het verklaart veel van mijn persoonlijke energie en die van anderen in bepaalde periodes. En ook in relatie tot hun geboortehoroscoop. Sommige planeten en sterren hebben een sterkere en andere een zwakkere uitwerking ten opzichte daarvan. En ook is er een wisselwerking met die energie en de resonantie van moeder aarde. Er zijn grote bewegingen en subtiele dagelijkse veranderingen in de astrologische agenda. Sommige planeten bewegen langzaam andere juist snel en ze hebben een interactie met elkaar. Ze vormen als het ware geometrische patronen in het universum om ons heen en omdat alles in verbinding staat reageren wij ook daarop, vaak onbewust. Ik vind het prettig om me daar bewuster mee bezig te houden.

app of agenda

Ik heb een paar jaar geleden gezocht naar een app of iets waarmee ik de astrologische standen helder kon weergeven en actiever toepassen in mijn dagelijkse leven. Aangezien ik een oud Android toestel heb is een app erbij geen goed idee, dan loopt het geheugen vast. Dus liefst iets voor mijn computer. Toen vond ik deze digitale astrologische agenda. Dit is voor mij een fijne manier, ook met het maken van afspraken kun je er dan meteen rekening mee houden. Misschien is het voor jou ook handig of gewoon eens in de tijd even aan te vinken en te kijken hoe het ervoor staat.

Een visueel voorbeeld van week 32 in 2022:

voorbeeld astologische agenda

Download

Je kunt deze agenda gratis toevoegen aan je eigen digitale agenda. Het is .ics formaat. Je kunt je daarop abonneren door op de link hieronder te klikken.

https://www.google.com/calendar/ical/qf8vj00k7jm0o7kmpu4e6b06dk%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Andere manieren

Je kunt natuurlijk ook je abonneren op astrologische filmpjes op youtube. Zie mijn voorbeeld van de maandenergie. Of abonneer je op een nieuwsbrief zoals van astrobutterfly.com. Of je koopt een softwareprogramma voor het maken van horoscopen dan kun je ook iedere dag alles volgen en meteen checken met je eigen geboortehoroscoop wat de invloeden zijn. Of je kijkt dagelijks op astro.com voor je eigen invloeden, maak daarvoor een gratis account aan. Maar ik wilde het liefst overzicht en inzicht in de energie. Wat is jouw manier om dat te doen?


Veel liefs,
Felicia.

Delen is lief!
error: Content is protected !!