wolken
Blog artikelen,  Gratis,  Meditatie

Wolken

15 augustus 2022 was het weer zo’n dag, dat ik ‘moest’ staren naar de wolken. Ik voelde een aanwezigheid, ook in de collectieve energie. En ik nam spontaan een foto.

Wat voel jij erbij? Of welke vormen zie jij erin?

ik zie een dier in de wolken!

Mijn hele leven staar ik al graag naar wolken en de maan, de zon. En het soort licht is zo enorm verandert de afgelopen jaren, zoveel fijner. Ook zijn de vormen in de wolken op sommige dagen echt duizelingwekkend in verandering. Dan komt er zoveel in me op dat ik even pauze moet houden. Die associaties zijn niet zomaar fantasie. Inmiddels is het mij helder dat het onderbewustzijn op die manier communiceert met je bewuste zijn; metaforisch en symbolisch.

Oefening Wolken duiding:

  • stap 1 Staar naar wolken en start een spraakopname/ dictatieprogramma/video op je mobieltje. spreek de herkenning van de vormen. Bijvoorbeeld: ster, koe, engel, rivier, alles wat er spontaan zichtbaar wordt voor jou. En eventueel ook wat je verder nog voelt. Of dat het een speciale betekenis voor jou heeft zoals je lievelingsdier, of kleur. of dat soort dingen. Als je dit een maand lang dagelijks gedaan hebt, ga dan naar stap 2.
  • stap 2 Na het zien/herkennen van een vorm in de wolken; meteen je ogen dichtdoen en in je hoofd/ je derde oog ‘natekenen’ wat je net zag. En dan nog een keer voelen, nog dieper wat het betekend. Stel die vraag in je hoofd hardop en wacht op antwoord. Het antwoord komt in je lichaam op een plek, met een tinteling, een rilling, warmer, kouder, het kan heel subtiel zijn. of in een bepaald chakra dat geactiveerd wordt. of juist een verkramping ergens. Ga maar voelen. Neem de tijd. En noteer dit of neem het op. Als je dit twee maanden in totaal dagelijks gedaan hebt, heb je je diepe zintuigelijke waarneming getraind. Dit helpt je met je komende stappen in je Ascentieproces!

En deze oefening nam ik ook op video op.

En er een verschil tussen, dromen, intuïtie, foto lezen, krachtdieren ontmoeten in meditatie of zelfhealing doen en in je lichaam de energie kunnen zien of ruiken etc. Er zijn vele lagen van het hart en van je diepe zintuigelijke waarneming die je kunt gebruiken. Bij wolken kijken is het de eerste herkenning en die benoemen, meer niet. Je traint dan je onbewuste bewust te maken. Duiding is nog niet heel belangrijk. Als je dit vaker doet ga je de energie ervan ook voelen, steeds een beetje dieper. En dan is duiding een interessante tool die je kunt gebruiken. Wanneer je vanuit je mentale veld naar de betekenis buiten je op zoek gaat, of op internet, dan heeft dat altijd een minder sterke waarde, dan wanneer jij de antwoorden in je eigen hart kan gaan vinden.

de taal van het hart

Dat is precies de wereld waarin sjamanen zich helemaal thuis voelen, als een vis in water. Die taal spreek je… met je hart. Als vanzelf voel je betekenissen, zo kristal helder. En juist die taal/ je hart openen is so essentieel om weer werkelijk te gaan horen, zien, voelen en spreken (telepathisch) om jezelf te genezen van al hetgeen jij niet werkelijk bent. En omdat je op die manier met zoveel meer kunt communiceren dan met mensen; dieren, bomen, planten, en onze voorouders en nog veel meer. We worden allemaal wolken-, dieren- en bomenfluisteraars over een paar jaar…maar dan anders 😉

Liefs,

Felicia.

Delen is lief!
error: Content is protected !!