Nieuws

Waar kun je mij volgen?

Als je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten dan kun je mij volgen. Ik deel Songs, meditaties, energie oefeningen en meer.

Songs:

Abonneer je op mijn youtube voor de laatste filmpjes en songs.

Meditatie en energie oefeningen:

hier in de blogartikelen of op youtube.

Meest recente blogartikelen

direct in je mailbox? Abonneer je hieronder.

Blogartikelen:

deze staan allemaal hier op mijn website. Maandelijks per e-mail te lezen bij abonneren op de nieuwsbrief.


Op Telegram:

Het kanaal waar ik artikelen deel: https://t.me/universumvanfeliciaofficial

En….een chatgroep -privé- waar je mee kunt chatten en waar ik misschien ook een videogroep ga starten. Het kampvuur gevoel online creëren zeg maar. Lijkt je dat leuk dan is dit de uitnodiging: https://t.me/+dOJlXjUzReFhOWNk

Live video’s:

Op Youtube.


Youtube kanaal

Hier deel ik mijn Songs, Meditaties en Energieoefeningen etc. Je kunt je daar kijken voor de meest recente filmpjes of Live video’s.
youtube kanaal


Mocht ik nog andere social media gaan gebruiken dan kun je die onderaan de pagina vinden. Mijn persoonlijke social media accounts zijn niet voor inhoud van hetgeen ik hier deel. Wil je mij contacten of heb je nog vragen klik dan op Contact voor die pagina.

Bedankt voor je interesse,

Felicia.

image_pdfOpen the pdfimage_printPrint the pdf
Delen is lief!
error: Content is protected !!