visie
Visie

Visie 25 Oktober 2022

Telkens onder de douche…beeld voor mijn derde oog. En weer…ik kan niet tekenen dus op de laptop met Paint maar wat knutselen. Het ziet er veel soepeler en glanzender en vloeiender uit, meer als een regenboog….subtiele energie.

Vandaag een Walvisoog goud in het midden en ringen als een regenboog met heilig paars aan de buitenkant.

Walvis staat voor mij symbool voor een keeper van de akashic records.

Cirkels in cirkels is de werkelijke tijd en plaats is niet lineair maar zo en verschillende frequenties en dus kleuren licht en geluid.

En walvissen maken diepe geluiden om de leylijnen onder de oceaan open te houden. Net zoals olifanten en leeuwen dat op het land doen….als die niet gehinderd worden door grenzen die mensen hebben neergelegd en bewaken. Dit werd door Judith Kusel vandaag of gister verteld, daarom denk ik er nu aan. Misschien niet zo’n goed idee als mensheid om de dieren hun migratie te onderbreken, omdat wij ‘onderscheid’ willen maken/grenzen creëren vanuit onze Mind?

Wat het dan betekend?

Het voelt als collectieve energie. En dat we in de 5d en hogere tijdlijnen leven en dat we de oude tijdlijnen nu oplossen, alles wat onbewust was en nog in de akashic records klaarligt om op te mogen lossen, te alchemiseren. Dus Dark nights zijn er weer, de eclipsen helpen ons daarmee om het onbewuste bewust te maken en het weg te clippen.

En vandaag 2 december 2022 lees ik dit bericht op facebook.

Dus het is ultrasound een doorsnede en heet een Cymascope in het engels. Dat gebruiken walvissen en dolfijnen onder andere voor verre afstand communicatie. Hoger dan 20,000Hz frequenties….wow. Een soort echolocatie. Dus je kan door ultrasound je omgeving scannen en in kaart brengen…..Bam. Soms duurt het even voordat je weet wat iets betekend en dan nog. Wat betekend dit nu. Dat ik ook ultrasound kan gebruiken als Gave? Zou cool zijn. Ik kan wel scannen van omgevingen ja en gridwerk doen. Maar hoe ik dat doe weet ik niet bewust. Diep voelen, meer van binnen dan van buiten en soms ook met mijn handchakra’s merk ik op. Ben extreem geluidsgevoelig en heel goede oren, wel eens laten testen toevallig, honden fluitjes komen keihard binnen ook laatst nog. Niet voor niks mijn affiniteit met muziek van jongs af aan ook. Maar dit. Dit is waanzinnig! Let the fun begin!!!!!

Liefs,

Felicia.

Delen is lief!
error: Content is protected !!