lichttaal
Blog artikelen

Lichttaal

Wat is lichttaal?

De taal van de ziel, zo zou ik het willen omschrijven. Het is de meest pure vorm van energie: licht en klank…pure frequenties…en taal is dan het eerste wat gevormd wordt….Klanken… Dus niet eerst trommelen en grommen.

Klanken…aaaaaaa–eeeeeeee—iiieeeee—OOOOOOOOhhhmmm.

Die Ohm herken je misschien van meditaties. Het betekend iets als alles omvattend. De bron van al dat is. Een van de eerste worden dus. Je zou dit ook lichttaal kunnen noemen. En van de talen die we nu nog gebruiken is het Sanskriet een van de meest pure talen die nog klanken hebben vanuit de lichttaal tijd zeg maar.

Is er 1 taal of meerdere?

Er zijn vele verschillende talen.

Kun je het alleen spreken of ook schrijven?

Je kan het spreken, zingen, schrijven als symbolen of fonetisch, gebaren met je handen, etc.

Je kan het ook herkennen in symbolen in deze wereld en in Kunst in allerlei vormen.

Kan iedereen het spreken of gebaren?

Ieder mens met een menselijke ziel kan het ja. Er is een activatie nodig om het wakker te maken in jou. Dat kan door naar lichttaal te kijken of luisteren van een ander bijvoorbeeld. Of op een dag begin je opeens spontaan te brabbelen. Vaak oordelen we dat het onzin is. Het kan dus lichttaal geweest zijn wat wilde opborrelen.

Mijn lichttaal komt omhoog als ik een spontane zelfhealing ervaar. Of als ik geïnspireerd ben geraakt in hoog frequent licht van anderen die een creatieve uiting hebben van hun licht. Ik spreek het, gebaar soms, zing het soms, of in combinatie met toning en heb het een paar keer geschreven, het ontwikkeld zich, er zijn meerdere talen die door mij heen komen en ik raak er langzaam een beetje mee vertrouwt. Wat het betekend weet mijn ziel, mijn menselijke kant voelt wel een soort basiswoorden of ongeveer wat de energie doet, ook als het elementals zijn of andere beings, de rest zal vanzelf komen als het tijd is om dat te weten zeg maar.

Een voorbeeld van een persoonlijke lichtcirkel die ik deed met toning, lichttaal en een persoonlijke healing, mijn innerlijke sjamaan kwam ook door, mijn blue avian aspect en nog veel meer. Het voelt nog steeds als heel kwetsbaar voor mijn ego haha. Toch delen dus. 🙂

Nog een voorbeeld waarbij de energie heel groot voelde, maar de taal en gebaren juist veel subtieler waren. Ook hier was het een soort persoonlijke upgrade.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervaringen zijn met lichttaal. Het luisteren ernaar, of zelf ook spreken?

Veel liefs,

Felicia.

Delen is lief!
error: Content is protected !!