tijd txt
Blog artikelen

Ruimte en Tijd

Om de 4de Dimensie en hoger te kunnen begrijpen is het belangrijk om de begrippen van Ruimte en Tijd te bevatten. Ook hoe we daarmee kunnen werken in onze ervaringen.

Ruimte

Een Ruimte kun je in de algebraïsche geometrie definiëren als lengte x breedte x hoogte bijvoorbeeld.

een punt in 2 D
een Kubus in 3 D

En hierna vanaf de vierde dimensie komen er andere elementen bij; ruimte en tijd.

Dus ruimte is niet slechts lengte x breedte x hoogte! Het gaat om ruimte in space zeg maar….

Je ziet in de hyper cube van de 4D dat de punten van de twee kubussen verbonden zijn en een extra vlak vormen, een inhoud of ruimte, de derde ruimte. Dus kubus 1, kubus 2 en de verbindende ruimte. En de tijd is dan nog steeds 1x.

Tijd

In de 3rde Dimensie nemen we Tijd waar als lineair.

Tijd wordt door Sjamanen al gezien als een spiraal van tijd.

De relatie tussen Ruimte en Tijd

Ook spreken zij over “the fabric of the space-time-continuüm. Dat gaat over het feit dat Ruimte en Tijd met elkaar verbonden zijn ‘als een stoffen lap’. Zij spreken altijd in metaforen, niet letterlijk.

Wat ik daaruit opmaak is; in die spiraal een punt x op 1 en y op 1 dat de z (de verticale as) dan kan verschuiven in tijd, maar in datzelfde punt x is 1, en y is 1 dat je daar altijd een zelfde soort thema tegenkomt als les.

In normale mensentaal: Prik denkbeeldig een sateprikker op punt x is 1 en y is 1 van boven naar beneden door die spiraal heen. Dan prikt ie ook door dat punt op z=0, bij z=10 bij z=20 etc. bijvoorbeeld. En z is die verticale as, dus de tijd.

Iedere 200 jaar is er grofweg een oorlog en daarna een bloeiperiode. Het oorlogpunt is op x is 1, y is 1, (z=0) en bloei bij x is 1, en y is 2 en z is dan 1..ietsjes verder in de tijd bijvoorbeeld. Dan herhaal je dus de geschiedenis. Een ander soort oorlog, maar het thema is hetzelfde. En dat kun je ook voorspellen aan de hand van de sterren en planeten trouwens. Zo merk je dat alles verbonden is met elkaar. En er dus helemaal geen echt nieuwe tijd begint….

het verleden herhaalt zich”

is een gevleugelde uitspraak in de geschiedenis les. Tja, letterlijk blijven we in cirkeltje ronddraaien….totdat….we de les geleerd hebben. Sjamanen spreken ook van ‘cirkels in cirkels‘. Dat begint opeens heel helder te worden allemaal voor mij.

In dit geval is er een collectieve les over geweld en oorlog en of we dat als mensheid collectief nog wel willen en ervoor willen betalen…als we allemaal één zijn is dat een slecht idee. Dus onze verschillen maken ons nog steeds mens en dus hetzelfde, dus we laten ons niet meer uitspelen tegen elkaar dualiteit gaan ontstijgen. Non dualiteit zoals boeddhisten het noemen. Of zelfde munt 2 tegenovergestelde energieën. Nulpunten in de spirituele wereld genoemd.

En als het collectieve bewustzijn stijgt, en dat doet het, dan zullen we geen nieuwe oorlog meer creëren, maar door kunnen groeien in vrede met elkaar. En opbouwen op basis van liefde, vrede, vertrouwen, etc. En alle groepsmeditaties die lichtwerkers al jaren doen hebben daarin ook bijgedragen. Wij hielden die positieve intenties in ons hart en straalden dat uit voor het collectieve bewustzijn. Voel je de verandering de laatste jaren in jezelf en in de mensheid?

De idee bestond al, we hoeven er alleen maar intuïtief op in te tappen met een hogere frequentie vanuit het hart en te herinneren ons dus alles uit die vorige EN toekomstige tijden van dat punt x is 1 en y is 1. Gaaf hè?

Tijdloze wezens.

Liefs,

Felicia.

p.s. Kryon zei er dit over: https://eraoflight.com/2023/05/23/kryon-unexpected-change/

En ik krijg het gevoel dat deze afbeelding van de Schumann Resonantie van 18 juni 2023 een voorbeeld is van een dubbel-vouwing van die stof van tijd en ruimte, of in 3d taal, een foutje van de apparatuur…kies zelf maar wat resoneert met jou


Delen is lief!
error: Content is protected !!